Per 11 maart 2019 is Antoinette Wilmot toegetreden tot de directie van Reinbouw in Dieren. Als commercieel directeur voegt zij zich bij technisch directeur Jos de Bruijn en financieel directeur Ricardo van Uum. Reinbouw-eigenaar Bas Reinders: “In Antoinette vinden we iemand die ons vak en onze markt uitstekend begrijpt. Samen zullen we onze commerciële activiteiten de komende jaren naar een hoger plan tillen.” 

Drieëntwintig jaar lang was Antoinette werkzaam bij vastgoedontwikkelaar AM in verschillende functies; het laatste anderhalf jaar als secretaris en lid van de Investeringscommissie AM en daarvoor tien jaar als commercieel adjunct directeur. Door haar opgedane ervaringen bij AM beschikt zij onder meer over een sterke marktvisie en een flinke dosis kennis en kunde om Reinbouw commercieel te leiden. Antoinette: ”Reinbouw zit boordevol ambitie en kansen. Het bedrijf is groot genoeg voor een flinke dosis professionaliteit en slagkracht en klein genoeg om flexibel, ondernemend en vooral menselijk te blijven. Dat is wat me aanspreekt in dit familiebedrijf. Ik zie er naar uit om er samen met mijn nieuwe collega’s stevig de schouders onder te zetten!”

Reinbouw is onderdeel van de Reinbouwgroep; een trots familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat. Het bedrijf ontwikkelt, bouwt, renoveert, onderhoudt en transformeert de omgeving van de toekomst. In de vestigingen in Dieren (Reinbouwgroep, Reinbouw Vastgoed en Reinbouw), Almere (Olde Rikkert Bouw) en Zutphen (Reinbouw Materieeldienst) werken bijna 100 medewerkers die samen goed zijn voor een omzet van bijna € 90 miljoen.