Hoe cliché het ook klinkt; een goede voorbereiding is écht het halve werk. Door projecten vooraf tot in detail uit te werken, komen we in planning en budgetten niet voor verrassingen te staan. Bovendien maakt een goede voorbereiding het mogelijk om alle bewonerswensen vanaf de eerste schets te integreren. Zeker in bouwprojecten met volop keuzevrijheid, zoals Woonpark Hoevelaken, maakt dat een enorm verschil.

 

Samenwerking bouwer, ontwikkelaar en bewoner
Om die gedetailleerde voorbereiding te kunnen doen, is een goede samenwerking tussen de bouwer, ontwikkelaar en de bewoner erg belangrijk. We zijn daarom blij met partners als BPD, die dat goed begrijpen. Doordat BPD haar kopers tijdig vraagt naar hun woonwensen, kunnen we voor een verregaande integratie van die wensen zorgen. Dat gaat uiteraard om de indeling van de woning, dakkapellen en de plek van de warmtepomp, maar ook om details, zoals voorbereidingen voor lichtpunten en bekabeling. Hoe meer we nu weten, hoe makkelijker én mooier we het voor de bewoner kunnen maken!

 

Hoe meer we nu weten, hoe makkelijker én

mooier we het voor de bewoner kunnen maken! 

 

Keuzes op Woonpark Hoevelaken
In juni 2020 zullen de Reinbouw-bouwketen op het toekomstige Woonpark Hoevelaken worden geplaatst. Een paar maanden nog. De door de bewoners gekozen keukens, badkamers en indelingen liggen echter al op onze tekentafels. En ook de andere opties volgen binnenkort. Om kopers uit te leggen waarom deze tijdige opgave zo belangrijk is, schreef BPD recent een artikel. Hiervoor werd onze technisch ontwikkelaar Klaas Roos geïnterviewd. Hij vertelde onder andere: “In Woonpark Hoevelaken is iedere woning uniek. Voor ons betekent dat veel tekenwerk en veel uitzoekwerk. Alle aansluitingen, leidingwerk en bekabeling moeten we op tijd weten zodat we het geïntegreerd kunnen bouwen en jij niet achteraf in je mooie, nieuwe muur sleuven moet frasen. Dus terwijl het terrein er rustig bij ligt, zijn we reuzedruk met de voortgang.”