DIEREN, 30 juni 2015 – Om de aankoop van een woning voor de klant overzichtelijker en interactiever te maken heeft Reinbouw de WoonTool ontwikkeld. Deze tool wordt op dit moment ingezet op de projecten DUIN in Almere en De Veiling in Utrecht.

Bij de aankoop van een huis praten we toch over een investering die mensen slechts één of een enkele keer in hun leven doen. Wij zijn ons hier terdege van bewust. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat deze klantreis, van aankoop tot wonen, op een prettige wijze verloopt. Zodat bewoners vanaf de eerste fase van hun huis echt een thuis maken.

Het is onze grootste uitdaging om de verwachtingen van huizenkopers goed te managen en de klanttevredenheid op orde te krijgen. Hoe beter de (toekomstige) bewoner zich daarbij geholpen voelt, hoe makkelijker de bouw verloopt. We bereiden kopers voor op de dingen die komen gaan in een nieuwbouwproject. Daarbij komt ook nog dat we – door onze ervaring in eerdere nieuwbouwprojecten – weten wat kopers willen en wat ontwikkelaars kunnen!

Een vertrouwd concept in een modern jasje
Om dit proces op een overzichtelijke en plezierige manier te laten verlopen, hebben wij over verschillende (digitale) hulpmiddelen ontwikkeld. Reinbouw WoonTool genoemd. Deze tools zorgen voor de ondersteuning van het communicatieproces en maken het proces plezieriger en interactiever. Onze WoonTools zijn geschikt voor zowel desktop als tablet.

Zowel online als offline
Bij de verkoop van de woningen worden onze opdrachtgevers bijgestaan door onze woonadviseurs. Onze woonadviseurs zijn zeer ervaren en bekend met hun procedure(s). Zij verzorgen alle benodigde ondersteuning voor u en de koper om het verkoopproces optimaal te begeleiden.

Test de unieke WoonTool zelf
Bent u benieuwd hoe onze WoonTools werken. Vanaf vandaag staat de eerste tool voor onze opdrachtgever BPD Ontwikkeling BV Regio Midden online. Test zelf de WoonTool van De Veiling in Utrecht via deze URL: http://deveiling.steluwwoningsamen.nl/
U wordt stap voor stap meegenomen in het ruwbouw optieproces en ziet u in één oogopslag wat de meerwaarde van de gekozen optie is en wat deze meer of minder kost. Klik op de link om te starten met de configuratie.