Als je bouwt op een plek zo uniek als DUIN, dan trekt dat veel bekijks. We zijn er dan ook trots op dat we sinds 2013 al meer dan 500 prachtige woningen in het duinlandschap van Almere hebben mogen bouwen. Maandag 9 september struinden wethouder Veeningen, de genodigden van ontwikkelaar Amvest en een delegatie van gemeente Almere, samen met onze collega’s over onze bouwlocatie pal aan het IJmeer.

Vooral de bijzondere manier waarop de woningen en de natuur op DUIN samenkomen, werd tijdens het bezoek gewaardeerd. We bouwen de huizen met natuurlijke materialen en kozen samen met Amvest voor kleuren die prachtig opgaan in het duinlandschap. Resultaat is een omgeving met een permanent vakantiegevoel, waar mensen heerlijk wonen, werken en recreëren tussen duinen, bossen en stranden.

De woningen, waarvan we momenteel de laatste fase bouwen, zijn met hun hoge flexibiliteit, bergruimte en eindeloze uitbreidbaarheid tot in detail aangepast op de locatie en haar bewoners. Terwijl je je tussen de tien meter hoge duinen op DUIN ver weg van de de stad waant, ben je in 20 minuutjes in Amsterdam. Het is dan ook niet verrassend, dat de bewoners van de eerder opgeleverde wijken zich al snel thuis voelden.

Voor meer informatie over DUIN kijk op www.duin.nl of www.Reinbouw.nl.