Elke dag creëren we samen met onze bouwpartners plekken waar mensen heerlijk kunnen wonen, werken, recreëren en ontspannen. Voor iedereen die graag thuis wil zijn in één van deze prachtwoningen, gaan de volgende projecten (binnenkort) in de verkoop.

Transzoom, Arnhem
Op de hoek van de Langestraat en Nieuwstraat in het centrum van Arnhem gaan we bouwen! Naar verwachting starten we in de tweede helft van 2019 met de realisatie van 9 ruime stadsvilla’s en 6 luxe appartementen.
De luxe appartementen – aan de Nieuwstraat – krijgen een woonoppervlak van gemiddeld 120 m2. Op de begane grond is er commerciële ruimte. Daarboven zijn drie bouwlagen met op de tweede en derde laag elk twee appartementen en op de bovenste verdieping twee luxe penthouses met dakterras met een oppervlakte van ruim 30 m².
De stadswoningen krijgen een woonoppervlak van +/- 200 m2 en zijn gelegen aan de zijde van de Langestraat/Trans. Ze worden uitgerust met twee eigen parkeerplaatsen en een woondek op de eerste etage, waarmee iedere stadswoning beschikt over haar eigen buitenruimte. De woningen gaan 15 november vanaf 19:00 uur in de verkoop. Kijk voor meer informatie over dit project in hartje Arnhem op www.transzoom.nl.

Symfonie, Apeldoorn
Op ’t Podium – de nieuwe woonwijk in Apeldoorn – verrijst iets moois. Een laatste serie woningen in de vorm van zes ruime twee-onder-een-kappers en tweeëntwintig prachtige rijwoningen. Een heerlijke plek waar kopers samen met ons hun droom(t)huis creëeren. Dit nieuwbouwproject ‘Symfonie’ is de finale van ’t Podium. De woningen gaan in december 2018 in de verkoop. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.symfonie-apeldoorn.nl.

Vijverberg fase 3, Doetinchem
Midden in het groen van de wijk Vijverberg, direct aan natuurgebied Koekendaal, komen 14 moderne en betaalbare twee-onder-één kapwoningen. Deze woningen zijn ruim en comfortabel. De architectuur is modern en strak, met opvallende details en speelse accenten. En, de woningen worden standaard met zonnepanelen opgeleverd! Kijk voor meer informatie over dit project op www.nieuwevijverberg.nl. Woensdag 4 juli is dit project in de verkoop gegaan!