(Binnenkort) in de verkoop

//(Binnenkort) in de verkoop

Elke dag creëren we samen met onze bouwpartners plekken waar mensen heerlijk kunnen wonen, werken, recreëren en ontspannen. Voor iedereen die graag thuis wil zijn in één van deze prachtwoningen, gaan de volgende projecten (binnenkort) in de verkoop.

Transzoom, Arnhem
Op de hoek van de Langestraat en Nieuwstraat in het centrum van Arnhem gaan we bouwen! Naar verwachting starten we op deze prachtige locatie eind 2018 met de realisatie van 9 ruime stadsvilla’s en 6 luxe appartementen.
De luxe appartementen – aan de Nieuwstraat – krijgen een woonoppervlak van gemiddeld 120 m2. Op de begane grond is er commerciële ruimte. Daarboven zijn drie bouwlagen met op de tweede en derde laag elk twee appartementen en op de bovenste verdieping twee luxe penthouses met dakterras met een oppervlakte van ruim 30 m².
De stadswoningen krijgen een woonoppervlak van +/- 200 m2 en zijn gelegen aan de zijde van de Langestraat/Trans. Ze worden uitgerust met twee eigen parkeerplaatsen en een woondek op de eerste etage, waarmee iedere stadswoning beschikt over haar eigen buitenruimte. Verwachting is dat de woningen in het najaar van 2018 in de verkoop gaan. Kijk voor meer informatie over dit project in hartje Arnhem op www.transzoom.nl.

Gouwzicht, Zeewolde
In hartje centrum worden 33 prachtige en ruime appartementen gebouwd. 18 voor verhuur en 15 voor verkoop. De ontwikkeling is in handen van Reinbouw Vastgoed B.V. en Olde Rikkert Bouw B.V. uit Almere bouwt het appartementencomplex. De start verkoop van deze woningen staat gepland medio juli 2018. Meer weten over  het eerste ontwerp en mogelijke plattegronden? Kijk op www.gouwzicht.nl.

Symfonie, Apeldoorn
Op ’t Podium – de nieuwe woonwijk in Apeldoorn – verrijst iets moois. Een laatste serie woningen in de vorm van zes ruime twee-onder-een-kappers en tweeëntwintig prachtige rijwoningen. Een heerlijke plek waar kopers samen met ons hun droom(t)huis creëeren. Dit nieuwbouwproject ‘Symfonie’ is de finale van ’t Podium. Verwachting is dat deze woningen in het najaar van 2018 in verkoop gaan. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.symfonie-apeldoorn.nl.

Vijverberg fase 3, Doetinchem
Midden in het groen van de wijk Vijverberg, direct aan natuurgebied Koekendaal, komen 14 moderne en betaalbare twee-onder-één kapwoningen. Deze woningen zijn ruim en comfortabel. De architectuur is modern en strak, met opvallende details en speelse accenten. En, de woningen worden standaard met zonnepanelen opgeleverd! Kijk voor meer informatie over dit project op www.nieuwevijverberg.nl. Woensdag 4 juli is dit project in de verkoop gegaan!

2018-08-13T10:05:53+00:002 juli 2018|Nieuws|