De behoefte aan betaalbare woningen is groot. Daarom heeft Reinbouwgroep diverse slimme concepten ontwikkeld. “Als ontwikkelende bouwer met meer dan 70 jaar ervaring begrijpen wij dat er niet alleen behoefte is aan betaalbaarheid, maar ook aan kwaliteit, duurzaamheid en comfort in de woning,” aldus Antoinette Wilmot, commercieel directeur van Reinbouw B.V. Reinbouwgroep biedt daarom vanaf € 99.000,- (bouwkosten) kwalitatief en betaalbaar wonen voor elke doelgroep.

Eenpersoonshuishoudens
Voor eenpersoonshuishoudens biedt Reinbouwgroep gezellige studio’s aan. Deze compacte en slim ontworpen woningen hebben alle benodigde voorzieningen en zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en onderhoudsarme woning. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze betaalbare studio’s die beschikken over de functionaliteiten van PMC 6.

Tweepersoonshuishoudens of kleine gezinnen
Voor deze doelgroep hebben we betaalbare appartementen ontworpen. Deze ruime en uitgekiende appartementen zijn voorzien van moderne faciliteiten. Ze zijn beschikbaar vanaf
€ 115.00,- (circa 65 m2) aan bouwkosten en voldoen aan de eisen van PMC 6 en 7. De appartementen zijn bijvoorbeeld geschikt voor binnenstedelijke ontwikkeling.

Gezinnen
Voor gezinnen zijn er ruime en comfortabele eengezinswoningen ontworpen met voldoende ruimte voor groei, meerdere slaapkamers, een tuin en natuurlijk moderne voorzieningen. Deze compacte woningen zijn er in verschillende beukmaten en uitvoeringen, waaronder rijwoningen en rug-aan-rugwoningen. Ze zijn aanpasbaar aan de woonwensen door diverse uitbreidingsopties. Vanaf € 99.000,- aan bouwkosten zijn ze beschikbaar. De woningen voldoen aan de eisen van PMC 2, 3  en 4.

Woning 3.60 meter

Kleine Huishoudens

Woning 4.20 meter

Woning 5.40 meter

Eengezinswoning

Rug-aan-rug

Appartement 1S

Appartement 2S

Studio

Meer weten?
Wij helpen starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en mensen met een beperkt budget graag net als u verder op de woningmarkt! Of het nu gaat om huur- of koopwoningen. Wilt u meer weten over de betaalbare woningtypes, referentieprojecten en oplossingen die wij hebben ontwikkeld? Neem dan contact op met onze commercieel ontwikkelaar Marjolein de Jongh (bereikbaar op 0313- 49 19 17) en zij gaat graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden.