Goede en betaalbare woningen
Het blijven bouwen van voldoende duurzame en betaalbare woningen vraagt om vormen van standaardisatie. Dit helpt om de productie doelgerichter en grootschaliger te organiseren. Het helpt u en de toekomstige bewoners ook. Door conceptmatig te bouwen, weet u vooraf precies wat u krijgt, tegen welke investering en binnen hoeveel tijd. U krijgt dus zekerheid. Dat is wel zo prettig.

De Reinbouw Woning is ontwikkeld met de bewoner als uitgangspunt én met het oog op de toekomst. Omdat ieder project uniek is, is de Reinbouw Woning flexibel van opzet. De woning is voorzien van diverse indelingsvarianten en uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast kunt u de woning aanpassen aan de gewenste architectuurstijl. Mocht u een ‘maatwerkwoning’ in dezelfde bouwstroom als de conceptwoning willen meenemen of zelfs in dezelfde rij van woningen, dan is dat geen enkel probleem voor ons.

Zo bieden wij u een pasklare oplossing voor uw woningvraagstuk. U investeert in goede en betaalbare woningen voor uw bewoners, passend bij uw wensen en bezit. Van jong tot oud, alleenstaand of een (groot) gezin, iedere bewoner geniet van een woning op maat.

Hieronder vindt u de verschillende Reinbouw Woningen. Klik op de afbeelding voor meer informatie of neem contact met ons op via 0313 – 49 19 49 of stuur een e-mail naar reinbouwwoning@reinbouw.nl.