Reinbouw Vastgoed B.V. heeft de kooprealisatieovereenkomst met de Gemeente Oldebroek ondertekend voor de ontwikkeling van een appartementsgebouw aan de Brink in Wezep. De handtekeningen werden gezet door wethouder Ben Engberts en Bas Reinders, directeur van Reinbouw Vastgoed B.V. In 2021 stemde de gemeenteraad van Oldebroek in met de realisatie van het woongebouw, de aanleg van het aangrenzende park en de extra parkeerplaatsen op deze locatie.

In het oudste stukje Wezep, gelegen aan de van Pallandtlaan, bevindt zich de nieuwbouwlocatie van De Brink. Met de verhuizing van de plaatselijke korfbalvereniging is deze bijzonder groene locatie vrijgespeeld voor woningbouw. Een landelijk gebouw aan de westzijde van het park, vormde het uitgangspunt én fundament voor het uiteindelijke ontwerp van De Brink dat straks een mooie eenheid vormt met het groene park. Een waar pareltje dus voor de gemeente Oldebroek, merkt Bas Reinders van Reinbouw Vastgoed op.

Het appartementsgebouw biedt onderkomen aan twaalf luxe appartementen. De drie- en vierkamer appartementen hebben een royale  woonoppervlakte van 110 m2 t/m 146 m2. Ieder appartement beschikt over een eigen terras of balkon en heeft een berging op de begane grond.

Op donderdag 11 januari wordt in MFC De Brinkhof een inloopavond over de verdere uitwerking van deze plannen gehouden. Reinbouw is tijdens deze avond aanwezig om meer details over het woongebouw te delen. De inloopavond duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Het adres van MFC de Brinkhof is: Mariënrade 3 in Wezep.

Heeft u interesse in het nieuwbouwproject De Brink in Wezep? Schrijf u via deze link in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle interessante ontwikkelingen.