In de directe nabijheid van de IJssel en op een locatie boordevol historie ontwikkelt Reinbouw Vastgoed B.V. binnenkort drie vrijstaande herenhuizen en verkoopt de bestaande “Witte Villa” (bekend als de oude schippersschool). Deze woningen maken onderdeel uit van het woonplan Solaris. Als onderdeel hiervan zijn in 2008 al 27 appartementen en vier twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd en opgeleverd.

De geschiedenis van deze bijzondere plek gaat ver terug in de tijd. Zo diende het gebouw aan het begin van de vorige eeuw als weeshuis “Johannes Hof”. Na de oorlog diende het als schippersinternaat en konden kinderen van rondvarende scheepslieden er terecht. Nu wordt de locatie klaargestoomd voor een volgend leven.

Drie herenhuizen (nieuwbouw)
De drie vrijstaande woningen zijn echte herenhuizen en ware paradepaardjes. De huizen staan op ruime kavels en blinken uit in wooncomfort en luxe. Wilt u meer informatie over deze toekomstige herenhuizen? Kijk op www.deheerenvanjohanneshof.nl.

Witte Villa (bestaand)
De bestaande witte villa, beter bekend als de oude schippersschool, wordt verkocht via makelaar Best Living. Heeft u interesse in deze woning, dan kunt u contact opnemen met Best Living in Dieren, telefonisch bereikbaar op 0313-41 90 30.

Opdrachtgever
Reinbouw Vastgoed B.V.

Ontwikkelaar
Reinbouw Vastgoed B.V.

Realisatie
Reinbouw B.V.

Makelaar
Best Living in Dieren