Op een groene en waterrijke locatie in Meerkerk, ten zuiden van de wijk Weide I, komt nieuwbouwproject Droomweide. Een dorpse, ruim opgezette buurt met 150 duurzame koop- en huurwoningen. Hier, aan de rand van Meerkerk, voel je je direct thuis. Het biedt kinderen alle ruimte om veilig op straat te spelen en de natuur te ontdekken. Kortom, een fijne plek om op te groeien! In Droomweide woon je in een landelijke omgeving, terwijl je ook zó in de grote stad bent.

Het woningaanbod is gevarieerd en bestaat uit 150 duurzame woningen, verdeeld in 105 koopwoningen en 45 sociale huurwoningen. De rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen staan verspreid over verschillende kleine buurtjes.

Droomweide wordt een fijne, natuurinclusieve en biodiverse woonwijk met veel groen en water. Onder andere vanwege de vlindertuinen is Droomweide ook voor insecten, vogels en vlinders een aantrekkelijk habitat. Het maakt Droomweide, voor mens en dier, een heerlijke en gezonde wijk om in te wonen.

Zie jij jezelf al wonen in Droomweide? Meld je aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen: Droomweide – Nieuwbouw in Meerkerk (nieuwbouw-meerkerk.nl)

Opdrachtgever
Gemeente Vijfheerenlanden

Ontwikkelaars
Reinbouw Vastgoed B.V. en Wilma Wonen

Architect
Hans Been Architecten

Realisatie
Reinbouw B.V.