Reinbouw is een samenwerking aangegaan met het 50|50 Workcenter in Zutphen, een werkeenheid van het Leger des Heils. Om deze samenwerking kracht bij te zetten hebben algemeen directeur Bas Reinders en technisch directeur Jos de Bruijn vandaag tien splinternieuwe fietsen in ontvangst genomen namens Reinbouw.

Samen bouwen aan een nieuwe toekomst

De tien stadsfietsen, genaamd De Majoor, zijn stuk voor stuk gemaakt in het 50|50 Workcenter in Zutphen. Het Leger des Heils helpt mensen in het Workcenter op die manier hun leven weer op orde te krijgen. “Ze ontdekken hun talenten, leren een vak en ontwikkelen structuur. Ze bouwen niet alleen mooie fietsen, ze bouwen ook aan hun toekomst”, zoals het 50|50 Workcenter het zelf omschrijft. Door samen te werken met het Workcenter 50|50 bouwt Reinbouw samen met het Leger des Heils aan een nieuwe toekomst van de deelnemers.

Reinbouw-blauwe accessoires op de fiets

De tien fietsen komen volgens directeuren Bas Reinders en Jos de Bruijn goed van pas op de bouwplaatsen van Reinbouw en bij zusterbedrijf Olde Rikkert. En ze zullen ook zeker de show stelen. Want De Majoor is niet alleen een hele trendy en praktische stadsfiets. De fietsen hebben Reinbouw-blauwe banden en bijpassende Reinbouw-blauwe handvaten.