LEKSTEDEwonen is trots op het door Reinbouw gebouwde appartementengebouw aan de Hagesteinsestraat. In het gebouw zijn 22 driekamerwoningen en één vierkamerwoning gerealiseerd. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte. Een aantal appartementen is specifiek voor senioren en enkele appartementen zijn bestemd voor één- of tweepersoonshuishoudens. Eén woning op de begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk ontworpen. Het appartementengebouw krijgt daarmee een diversiteit aan bewoners. Bij toewijzing kregen 50- en 65-plussers en lokaal woningzoekenden voorrang.

Mevrouw van den Brink is één van de gelukkigen en mocht als eerste bij het door LEKSTEDEwonen geschonken bankje in de hal, haar sleutels in ontvangst nemen. Ze vertelt: ““Ik ben heel blij met mijn nieuwe appartement. Het voelt als een nieuw begin. Ik hoop hier met veel plezier te wonen!”

Ed de Groot (directeur-bestuurder LEKSTEDEwonen): We zien dit als een belangrijke aanvulling van de voorraad huurwoningen in Hoef en Haag. Het complex ligt prachtig aan de Brink. Senioren met een zorgbehoefte kunnen vanaf dit najaar terecht in het naastgelegen gebouw “Brinkhoef”, zodat veel dagelijkse voorzieningen op loopafstand beschikbaar zijn. Het is fijn dat we hiermee weer 22 huishoudens tevreden kunnen stellen.