Op donderdag 18 januari hebben wij het startschot gegeven voor de verkoop van het verborgen juweeltje van Deventer, de 16 woningen van De Groene Gaard. Deze idyllische woningen zijn genesteld aan de rand van het groene Zandweteringpark in de nieuwe wijk Zwermdorp (Steenbrugge).

De Groene Gaard is een harmonieuze mix van diversiteit en kwaliteit. Verdeeld over drie erven, bestaat het project uit negen rijwoningen, twee twee-onder-één-kapwoningen, vier levensloopbestendige woningen en een royale vrijstaande woning, elk ontworpen met een ruime woonkamer voor onvergetelijke momenten van ontspanning en plezier, met een panoramisch uitzicht op het Zandweteringpark.

Bij het ontwerp van de woningen hebben we aan elk detail gedacht. Elke woning beschikt over een brede ‘beukmaat’, wat resulteert in genereuze kamerformaten en een open gevoel van ruimte. En het gaat niet alleen om comfort en esthetiek – duurzaamheid vormt de kern van de ontwerpen. Elke woning is voorzien van een warmtepomp en superieure isolatie om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en energie-efficiëntie te maximaliseren.

De inschrijftermijn loopt tot en met maandag 29 januari 08:00 uur. Kijk voor meer informatie over dit nieuwbouwproject op www.degroenegaard.nl.

.