In hartje centrum van Arnhem verrijst een ruim en luxe wooncomplex met een opvallende, klassieke architectuur. Het pand herbergt 6 appartementen en 9 stadsvilla’s van elk maar liefst vier woonlagen. Alle woningen hebben een eigen privéparkeerplaats midden in het centrum. Je woont hier letterlijk met alle voorzieningen op loopafstand!

Tranzoom wordt gebouwd op een unieke combinatie van verleden en toekomst. Van een plek die al sinds de 14e eeuw bewoond wordt, maken we een mooie sprong naar de glorieuze toekomst, want onlangs is dit gebied volledig vernieuwd. Nieuwe bestrating, het terugbrengen van de historische Sint-Jansbeek en een grondige herinrichting van het gebied, maken het tot de nieuwe hotspot van Arnhem. Dit is de logische verbinding tussen de oude binnenstad en de gezellige Rijnkade. Met het nieuwe Filmhuis en de gezellige horeca aan het plein, is dit een nieuw cultureel en culinair uitgaansgebied van Arnhem.

Laat zien wat je mooi vindt
Alles wat we als Reinbouw doen, draait om mensen. In dit nieuwbouwproject stellen we de bewoner dan ook centraal. We willen graag weten wat potentiële bewoners wensen. Laat dus zien wie je bent. En wat je mooi vindt. Simpelweg door je hier vrijblijvend aan te melden als geïnteresseerde en de woonwens-enquête in te vullen.

Verwachting is dat de woningen in het najaar van 2018 in de verkoop gaan en dat de start bouw in de eerste helft van 2019 plaatsvindt.