Op woensdag 18 januari hebben wij samen met de bewoners van de Naeff flat in Velp en andere genodigden de oplevering gevierd van de verduurzaming van het appartementencomplex. De verduurzaming bestond o.a. uit het aanbrengen van een dikke laag dakisolatie, nieuwe kozijnen, tripleglas, gevelisolatie, kierdichting en nieuwe balkons. Daarnaast is er een CO-2 gestuurde ventilatie aangebracht in de appartementen.

Wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rheden onthulde samen met de oudste bewoonster en de langst wonende bewoonster het nieuwe naambord voor de Naeff flat. Dit bord komt boven de ingang te hangen.

Wethouder Dorus Klomberg benadrukte: “De gemeente Rheden vindt het verduurzamen van woningen en gebouwen erg belangrijk. De Naeff flat was een pilot en daarmee hebben wij inzicht gekregen op welke wijze wij VvE’s hierbij kunnen ondersteunen”.

Het was een heel proces voordat er daadwerkelijk tot uitvoering kon worden overgegaan, maar dankzij alle betrokken partijen kunnen we trots zijn op het eindresultaat. Wij wensen alle bewoners veel woongenot toe!

Daarnaast werden vlnr. de heren Dorus Klomberg (wethouder gemeente Rheden), Jan Nijenhuis (oud-voorzitter VVE), Xander de Wit (Assink Makelaars), Ernst Wienke (voorzitter VVE) en Thijs Franssen (Warmtefonds) bedankt voor hun medewerking en inzet.