Alles wat we doen, draait om mensen. Om de mensen die het bouwen, de mensen waarmee we bouwen en de mensen waarvoor we bouwen. Bekijk hier onze vacatures.

Ook hebben we volop mogelijkheden voor stages, afstudeeropdrachten en leer-werktrajecten. Klik hier voor meer informatie.

Verhalen uit de praktijk

Benieuwd hoe het is om te werken bij Reinbouw? Lees hier onze verhalen uit de praktijk:

Acht jaar op avontuur in DUIN Almere

Wat was het mooi. Samen met Amvest en een vaste groep co-makers, bouwden we een nieuwe wereld. Een nieuwe wereld zoals nooit eerder op deze schaal werd gebouwd. We bouwden DUIN, gelegen aan het IJmeer in Almere, een bijzondere wijk in een nieuw aangelegd duinlandschap.

Lees meer

Een goede sfeer is het belangrijkste gereedschap in Woonpark Hoevelaken

Een woning is een plek om plezier te hebben. Als je erin woont. Maar zeker ook als je eraan werkt, zo horen we van Reinbouwers Willie, Bastiaan en Judith. Samen met hun collega’s leggen ze de laatste hand aan de zestig woningen van Woonpark Hoevelaken voor ontwikkelaar BPD.

Lees meer

Van passie naar droombaan

In het televisieprogramma ‘Van passie naar droombaan’ vertelt onze directeur Bas Reinders over de mooie uitdaging die hij aanging door Reinbouw in 2000 over te nemen van Jut en Ben Reinders.  Ook vertelt hij dat het bij Reinbouw echt om de mensen draait. Natuurlijk begint het bij de mensen waarvoor gebouwd wordt. En dàt doet Reinbouw met een heel mooi team eigen mensen die ieder hun eigen belangrijke rol in het bouwproces hebben. Benieuwd naar onze organisatie? Bekijk de uitzending hieronder!