De samenwerking Fresh-R, bestaande uit Vaventis, Cevesin, Inhealth, Kristinsson Architechten en Reinbouw, is 30 mei winnaar geworden van de 100% GZND Wonen Challenge!

Woningcorporatie Mitros schreef deze challenge uit, waarin zij op zoek gingen naar een oplossing die garandeert dat de huurder na een renovatie een gezond en aangenaam binnenklimaat heeft. Een woning met gezonde luchtkwaliteit zonder tocht, schimmel of teveel vocht. Kortom, 100% gezond wonen. Mitros wil namelijk dat haar huurders elke dag blij zijn dat zij een woning bij Mitros huren. Jaarlijks onderhouden en renoveren zij honderden woningen. Een geïsoleerde woning is goed voor de portemonnee van de huurder. Maar na de renovatie zien zij nieuwe problemen ontstaan als koude stroom, vocht- en schimmelproblemen, geluidsoverlast van toegepaste installaties en gebruiksonvriendelijke systemen.

In de samenwerking Fresh-R hebben wij een innovatieve oplossing voor deze challenge ontwikkeld. Onze Fresh-R oplossing is een slimme ventilatie die automatisch wordt aangestuurd door vocht-, CO2 en optioneel fijnstofsensoren. De ventilator zorgt ervoor dat gezonde verse lucht, voorverwarmd de woning binnenkomt. Een universele oplossing die breed toepasbaar is, waardoor iedere huurder van Mitros kan profiteren van een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Als winnaar krijgen wij nu de mogelijkheid om onze oplossing in een proefwoning te demonstreren. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.fresh-r-make-over.nl of klik hier om direct een afspraak te maken.

Bekendmaking van de winnaar op 30 mei jl. bij De Fabrique in Maarssen

Foto: Mitros